Υιοθετήστε…..και απολαύστε το δικό σας κρασί!

Το Οινοποιείο Τσαγγαρίδη σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να «υιοθετήσετε» το δικό σας αμπέλι στον πιο όμορφο αμπελώνα της Κύπρου.

Παρακολουθήστε το να μεγαλώνει κατά την διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού και προσθέστε εσείς το οργανικό λίπασμα για να το βοηθήσετε στην εξέλιξή του.

Φέρτε τους φίλους και την οικογένειά σας να δουν από κοντά το αμπέλι σας, παρακολουθήστε πως κλαδεύεται κατά την διάρκεια του χειμώνα, μαζέψτε τα σταφύλια κατά την περίοδο της συγκομιδής (συνήθως μεταξύ Αυγούστου και Σεπτέμβρη) και τέλος….απολαύστε το κρασί από το δικό σας αμπέλι!!

Ως μέλος της Λέσχης «Υιοθετήστε ένα αμπέλι» θα έχετε τα εξής προνόμια:

- Το όνομα σας θα αναγράφεται στον αμπελώνα.
- Θα έχετε πιστοποιητικό μέλους το οποίο σας δίνει 10% έκπτωση στις αγορές σας σε όλα τα κρασιά μας.
-  Θα είσαστε καλεσμένοι να μαζέψετε τα σταφύλια από τον αμπελώνα σας και θα έχετε στη διάθεση σας ένα κιβώτιο κρασιά της ίδιας ποικιλίας με αυτό που υιοθετήσατε.

Η κάρτα Μέλους της Λέσχης μας είναι ένα ιδανικό δώρο για κάποιον που ενδιαφέρεται για το κρασί. Είναι ένα υπέροχο δώρο για επετείους, για γενέθλια, για τα Χριστούγεννα, για την συνταξιοδότηση - και για οποιαδήποτε ειδική περίσταση

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο για το έντυπο αίτησης. Για οποιεσδήποτε τυχόν απορίες επικοινωνήστε με το οινοποιείο στο τηλέφωνο 26 722777.